DALI ŞI MIRO POPOSESC TIMP DE OPT SĂPTĂMÂNI, LA IAŞI

0
343
Foto: myspanishadventure.com
Foto: myspanishadventure.com
Foto: myspanishadventure.com

Conducerea Complexului Muzeal Moldova a demarat un proiect prin care lucrările unor mari artiști suprarealiști, precum Salvador Dali sau Joan Miro, vor fi expuse timp de opt săptămâni la Iași. Potrivit Lăcrămioarei Stratulat, director al Complexului Muzeal Moldova, la Iaşi vor ajunge peste 200 de lucrări de grafică, obiecte care i-au aparținut lui Salvador Dali, precum și cărți și cataloage ale lucrărilor sale, care au fost expuse în diferite colțuri ale lumii.

Alte 60 de tablouri ale artistului spaniol Joan Miro vor fi expuse și ele în cadrul aceleiași expoziții, la Palatul Culturii.

,,Aceste lucrări vor deschide practic șirul expozițiilor temporare de la Palatul Culturii, un proiect pe care îl derulăm în colaborare cu Institutul Cultural German și o agenție de profil din Luxemburg. Expoziția se va desfășura din 2017, pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Lucrările lui Salvador Dali vor sta la Iași timp de opt săptămâni”, a explicat pentru Agerpres Lăcrămioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal Moldova.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.