Cupa Mărţişorului şi Cupa Sănătăţii s-au desfăşurat simultan, la Rânca

0
280

Cupa Mărţişorului şi Cupa Sănătăţii s-au desfăşurat simultan, la Rânca

Sâmbătă, staţiunea montană Rânca a găzduit două competiţii sportive, care s-au desfăşurat simultan: Cupa Mărţişorului şi Cupa Sănătăţii. Au intrat în concurs 112 concurenţi, cel mai tânăr având 4 ani şi cel mai vârstnic 62. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a ţinut să-i felicite pe participanţi, dar nu înainte de a face o coborâre alături de ei.

Pe data de 2 martie, la Rânca, s-au desfăşurat, în acelaşi timp, Cupa Mărţişorului şi Cupa Sănătăţii, ambele fiind competiţii de schi şi snowboard. Au participat 112 concurenţi, cel mai tânăr având doar patru anişori, iar cel mai vârstnic fiind un sportiv de 62 de ani. „O pată de culoare au fost 19 participanţi de la secţia de schi a Clubului Sportiv Şcolar Petroşani, având vârste între 4 şi 9 ani; de asemenea participarea lui Teo Matican, medaliat la Jocurile Paralimpice de anul acesta. Cel mai tânăr participant are 4 ani, iar cel mai vârstnic 62 de ani”, a explicat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj. Organizatorii competiţiilor au fost Consiliul Judeţean (CJ) Gorj, Primăria Novaci, Primăria Baia de Fier şi Salvamont Gorj. Partenerii media ai evenimentului: Kiss Fm, Gorjeanul şi Tv Sud au fost alături de organizatori şi concurenţi.
Participanţii la Cupa Mărţişorului şi Cupa Sănătăţii au fost felicitaţi de către preşedintele C.J. Gorj, care a ţinut să facă şi o coborâre alături de ei, confirmându-le disponibilitatea autorităţilor judeţene şi a celor locale de ale asigura un turism de calitatea şi programe de agrement turistic cât mai multe şi interesante.
Directorul Salvamont Gorj a confirmat faptul că nu au fost accidente pe pârtie, dat fiind că organizatorii au asigurat toate măsurile de protecţie, totul s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.