Cupa Dojokan-Karate Wkc ediția a XVI-a

0
215

Clubul aiudean de karate Dojokan Activ s-a clasat pe locul al treilea dintr-un număr de 29 de cluburi aflate în competiție.

Vineri 19 și sâmbătă 20 aprilie municipiul Aiud a fost în centrul atenției iubitorilor artelor marțiale. Organizată de către inimosul Nicolae Crăciun patronul Clubului de Karate Wkc Tojokan Activ din Aiud, „Cupa Dojokan – Karate Wkc” a ajuns la cea de a XVI-a ediție.

„Pornită la începuturi ca o competiție regională „Cupa Dojokan ” a ajuns la cea de a șaisprezecea ediție strângând pe parcurs din ce în ce mai mulți concurenți. A fost o întrecere în limitele sportivității fără evenimente deosebite și deosebit de strânsă. Brigada de arbitrii a avut o sarcină deosebit de grea datorită valorilor apropiate ale concurenților clasați pe primele locuri” ne-a declarat Nicolae Crăciun organizatorul competiției.

Potrivit informațiilor domnului Crăciun, la această ediție au concurat un număr de 29 de cluburi de specialitate din țară, cluburi care au deplasat la Aiud nici mai mult nici mai puțin de 435 de sportivi.

În urma desfășurării competiției cele mai multe medalii (48) le-a obținut C.S. Politehnica Cluj-Napoca club care a cucerit 15 medalii de aur, 14 medalii de argint și 19 medalii de bronz. Pe locul al doilea în funcție de numărul de medalii s-a clasat C.S.Rapid București cu 11 medalii de aur, 11 medalii de argint și 12 medalii de bronz, locul trei fiind adjudecat de aiudenii de la C.S. Dojokan Activ  care au obținut 32 de medalii, din care 10 de aur, 7 de argint și 15 de bronz.

Dorel Lazăr

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.