CTP: DOMNUL PONTA ESTE UN DEMN DISCIPOL AL DOMNULUI BĂSESCU. SUNT SIGUR CĂ ÎL ADMIRĂ

0
231

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat pentru Gândul Live că  decizia Executivului de  a acorda ,,dispense” celor care au datorii la banci ,,s-ar putea numi programul mită pentru naţiune”, iar ca şi completare acesta este de părere că premierul Victor Ponta ,,este un demn emul și discipol al domnului Băsescu”.

,,ElectoRata este un nou episod dintr-un program amplu pe care eu l-am văzut desfăşurat în ultimii 25 de ani. S-ar putea numi programul mită pentru naţiune. Nu e vorba de programul autostrăzi pentru oameni, locuri de muncă sau străzi de mai curate, este vorba despre programul mită pentru naţiune, episodul electoRata. Nu e invenţie a domnului Ponta. (…) Până şi Mugur Isărescu nu s-a sfiit să aplice programul mită pentru naţiune, pomeni. Nu a rezistat nici dânsul programului mită pentru naţiune. Au la dispoziţe banii, încearcă să câştige voturi”, a precizat CTP.

,,Oamenii aceștia (n.r. – Băsescu și Ponta) seamănă mult mai mult decât pare. Domnul Ponta este un demn emul și discipol al domnului Băsescu. Sunt sigur că îl admiră în forul său interior. Tinde și el să atingă nivelul de cinism, de lipsă de scrupule, de capacitate de a minți fără să clipească, pe care le-a probat în atâtea rânduri Traian Băsescu. Și e foarte bun și domnul Ponta în direcția asta. Ce a vrut să obțină? A venit cu această măsură de tipul >>să dăm la oameni<< și dorește să creeze în populația săracă, din păcate numeroasă, această imagine a premierului care dă la oameni, are grijă”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.