CORPUL DE CONTROL AL MINISTERULUI TRANSPORTURILOR A SESIZAT DNA ŞI SECŢIA REGIONALĂ DE POLIŢIE DE TRANSPORTURI BUCUREŞTI DUPĂ UN CONTROL LA CFR SA

0
372
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Corpul de Control al Ministerului Tranporturilor a sesizat DNA şi Secţia Regională de Poliţie de Transporturi Bucureşti după un control la CFR SA, în urma căruia au fost constatate deficienţe de natură economică, administrativă sau organizatorică, precum şi indicii privind săvârşirea de infracţiuni.

Ministerul Transporturilor a dispus controale la CFR SA, TAROM, CFR Marfă, CFR Călători şi Societatea de Administrare Active Feroviare SAAF, perioada analizată fiind ianuarie 2012 – septembrie 2013.
Controlul la CFR SA s-a finalizat în noiembrie, raportul de la TAROM este pe circuitul de aprobare, iar în cazul celorlalte trei companii, acţiunile sunt în derulare, a comunicat Biroul de presă al Ministerului Transporturilor (MT), potrivit Mediafax.
Rezultatele acţiunii de control de la CFR au fost consemnate într-un raport, în care se vorbeşte despre deficienţele de natură economică, administrativă, organizatorică, precum şi aspecte care constituie indicii privind săvârşirea unor infracţiuni.

,,Măsurile dispuse pentru remedierea deficienţelor de natură economică, administrativă şi organizatorică sunt în curs de implementare. Având în vedere aspectele constatate, ce constituie indicii privind săvârşirea unor infracţiuni, Direcţia Corpul de Control a sesizat organele abilitate ale statului (…) În acest sens, în luna noiembrie 2013, Corpul de Control a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie şi Direcţia Poliţie Transporturi – Secţia Regională de Poliţie de Transporturi Bucureşti”, mai arată reprezentanţii instituţiei.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.