Concurs pentru postul de manager al Spitalului Municipal Motru

0
276

Concurs pentru postul de manager al Spitalului Municipal Motru

Actualmente, Spitalul Municipal Motru este condus în interimat, începând din data de 3 ianuarie 2013, de către chirurgul Teodor Zavate. Între timp, au fost demarate procedurile în vederea scoaterii la concurs a postului de manager, însă încă nu se ştie data exactă a concursului.

Medicul Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţia de manager al Spitalului Municipal Motru, odată cu intrarea sa în Parlamentul României. Locul acesteia a fost luat de dr. Teodor Zavate, numit manager interimar până la organizarea concursului de ocupare a postului. Medicul chirurg Zavate şi-a luat în serios sarcinile de manager, implicându-se cum se cuvine în activităţile manageriale, astfel încât unitatea să se menţină în trendul ascendent de dezvoltare şi modernizare, ce fusese conturat de fosta directoare. Între timp, au fost demarate procedurile pentru scoaterea la concurs a postului de manager. „A fost trecut prin Consiliul de Administraţie al spitalului. Concursul trebuie organizat prin Ministerul Sănătăţii, fiind necesară publicarea acestuia în revista Viaţa Medicală. Ulterior sunt stabilite datele concursului”, a explicat Teodor Zavate, managerul interimar al unităţii.
Spitalul Municipal Motru funcţionează cu 175 de paturi şi are patru secţii: Pediatrie, Interne, Obstetrică – Ginecologie şi Neurologie, dar şi opt compartimente medicale. Unitatea este acreditată cu dotări de nivel european, iar de la începutul acestui an, a fost întregită şi echipa de specialişti prin angajarea unui medic anestezist cu normă întreagă – în persoana doctorului Mircea Şerban, dar şi a unui medic dermatolog, Liliana Nănău.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.