CLUBUL LUI FLUERĂTORU – SPART DE O GRUPARE … DE PUŞTI

0
416

           După arestarea liderului de sindicat Cristea Fluerătoru, spaţiile comerciale deţinute de acesta au devenit ,, momeală” pentru oamenii de afaceri din zonă , dar şi pentru ,,grupările”… de puşti, din cartier, care  cu orice chip vor să ,,intre în afacerile acestuia”.

         Închis şi clubul, închis… şi sindicalistul 

 Clubul ,,Planet” ţinut , încă din vremea de libertate a sindicalistului Fluerătoru,mai mult pentru nunţi, botezuri, onomastici şi ,,înmormântări”, a intrat ,,în conservare” din motive necunoscute, fiind închis, poate, ca o reacţie de solidaritate cu cel care a pus ,, afacerea pe picioare”. Închis ,,pentru necunoscători”,  aş zice, pentru că puştii din cartiere s-au unit şi au deschis, trei zile la rând, jocul de societate ,, curaj, poruncă sau valoare”, doar pentru ,,cei iniţiaţi”, ca ei .planet
Conform comunicatului poliţiei ,, În ziua de 3 noiembrie 2013, orele 17:35, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 58 ani, din localitate, despre faptul că în perioada 20.10 – 03.11.2013, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unui local de alimentaţie publică de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice spirtoase.
       În urma investigaţiilor efectuate, la data de 8 noiembrie a.c. poliţiştii au identificat suspecţii infracţiunii de furt, cinci minori cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, toţi din municipiul Motru.
       Din cercetări s-a constatat că în perioada 28 – 30.10.2013, cei cinci suspecţi au pătruns în mod repetat, prin efracţie, în incinta localului respectiv, de unde au sustras băuturi alcoolice spirtoase, precum şi alte bunuri.  Poliţiştii continuă  cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea totală a prejudiciului.”
    

Băuturi livrate cu ghiozdanul

        Puştii faceau livrări de băuturi alcoolice, cu ghiozdanul, la domiciliul…lor,  ,,stingând  setea” părinţilor, unchilor şi bunicilor şi de ce nu a vecinilor, care se bucurau  că  cei mici au un magnetism aparte la sticle de vin şi tărie.
ghiozdan        Apropo, circulă zvonul că sunt profesori care  şi ei au fost alimentaţi, cu drag şi fără obligaţii, ,,la ghiozdan” cu vinuri alese.
Retoric întreb  şi eu: << – Părinţii şi reprezentanţii legali ai minorilor au vreo vină?  Dar profesorii  ,,îmbătaţi cu apă rece” ? >>

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.