CLAUDIA MANDL -VERNISAJ CU RECODMENI ŞI PEISAJE DIN TRANSILVANIA

0
381

 

   

 

 

Claudia Mandl s-a născut la Arad,  iar în prezent este stabilită în Montréal – Canada. A urmat cursurile Colegiului Naţional “Moise Nicoară” şi chiar dacă a făcut cursuri de farmaceutică a fost atrasa de pictură  înca din clasele primare. Încercările sale în alte domenii au fost întreupte în anul 1998 când s-a înscris la Facultatea de Arte Plastice din Arad, unde a urmat cursurile  remacabilului grafician Ioan Cott din Arad şi  ale pictorului Mihai Takacs, de la acesta  probabil învăţând  şi ,,mânuirea cuţitelor”. Din 2003 se stabileşte în Canada împreună cu familia, unde  talentul şi munca o aduc în lumina reflectoarelor, construindu-i aureolă de succes, celebritate şi linişte sufletească.

 

 

Claudia Mandl  în ,,TOP 2012”

      Pictoriţa româncă  a demonstrat că se poate trăi din artă , asta , poate,  şi pentru că a avut intuiţia şi curajul să urmaze  cursul de dezvoltare  antreprenorială, denumit sugestiv “Mon projet d’affaires”, care a ajutat-o să-şi construiască propria afacere.

     Claudia Mandl  a intrat în “top 2012” Mercier al întreprinzătorilor, ocupând  onorantul loc doi în clasamentul întocmit de Programme d’information sur le travail et la recherhe d’emploi de Montréal (PITREM), fiind surclasată doar de  un cofetar specialist în ,,arta ciocolatei”.

Alături de Lucian Bute  la Gala Personalităţilor Româneşti din Montreal

             Alături de Otilia Tunaru , Lucian Bute, Livia Nemteanu  si alte personaliatati de marca, Claudia Mandl a fost premiată la Gala Personalităţilor Româneşti din Montreal, în anul 2012, astfel fiindu-i recunoscută şi încununată  activitatea artistică de până acum.

                 Trăieşte în cartiereul Mercier şi oferă cursuri de pictură copiilor şi adul­ţilor.

 

Vernisaj cu recodmeni şi  peisaje din Transilvania

           Duminică, 16 iunie 2013, între orele 16:00 şi 19:00 la Café Fréjus, situată pe ,,5810 avenue de Verdun, Verdun (Montréal) H4H 1L9” Claudia Mandl  vernisează o nouă expoziţie de pictură, care deja a stârnit interesul publicului şi a multor invitaţi, care îşi va ţine porţile deschise până în ziua de  5 august 2013.

       Lucrările sale amintesc de o ţară îndepărtată, dezvăluind iubire şi viaţă: “…din Europa medievală până în Noua Franța, Claudia Mandl dezvăluie minunile sale și ne invită la o călătorie minunată prin timp și spațiu, pentru a naviga în toate dimensiunile sale. Prin culorile sale, artistul distribuie viața proprie, dezvăluind spontan iubirea faţă de Quebec și totodată amintirile legate de o țară îndepărtată. Uitându-ne la picturile sale, nu putem sări peste paleta bogată şi tehnica sa fină”, a precizat  Nahed Koussa, pictor, caligraf şi recordman în Cartea Recordurilor, care va fi invitatul de onoare al artistei şi va vorbi în deschiderea evenimentului.

Alexandru PREDA

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.