Ciurel vrea să rămână în funcţie, după modelul Ponta

0
295

    Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, refuză să îşi dea demisia, aşa cum a sugerat că ar trebui să facă, ministrul Energiei, Victor Grigorescu. Unul dintre motivele pentru care i-a cerut să ia în calcul varianta demisiei este faptul că Ciurel are un dosar penal, impreuna cu Ponta si Sova.

    “Am avut o discutie cu domnul Laurentiu Ciurel si am apreciat deschiderea acestuia de a lua in considerare demisia din functia de director general al Complexului Energetic Oltenia, apreciind aceasta decizie ca fiind benefica atat pentru domnia asa, cat si pentru companie”, a afirmat Victor Grigorescu.

     După declaraţia ministrului în presa centrală, Laurenţiu Ciurel a spus că nu îşi va da demisia, deoarece nu i s-a reproşat nimic profesional. Mai mult, spune că el a considerat acea discuţie, una privată, pe care ministrul a devoalat-o.

Profită de faptul că nu poate fi schimbat de ministru

ponta calinoiu ciurel

     Managerul privat al CEO, trage de timp cât va putea, pentru a rămâne în funcţie, aşa cum a făcut şi Victor Ponta, cel care l- a susţinut intens pe Ciurel. Acesta ştie că poate fi schimbat numai de Consiliul de Supraveghere, nu de ministru, chiar dacă i- a cerut demisia, iar în Consiliul de Supraveghere, Ciurel are oamenii lui. Surse spun însă că acesta va fi schimbat după sărbătorile de iarnă, iar locul lui va fi luat de directorul financiar, Laurenţiu Ciubotărică.

        Noul Ministru al Energiei, a declarat că atâta timp cât va fi ministru nu va accepta directori cu probleme de integritate. Susţinătorii lui Ciurel de la Gorj, Călinoiu şi Cârciumaru, îi cer să nu îşi dea demisia.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.