Chef de chef la Revelionul Lăutarilor

0
410

Chef de chef la Revelionul Lăutarilor

La sfârşitul săptămânii trecute, lăutarii gorjeni au recuperat distracţia pierdută în noaptea de Revelion, când s-au aflat la datorie. De data aceasta, a venit rândul lor să se distreze şi au petrecut pe cinste la Revelionul Lăutarilor. Petrecerea a fost una de poveste, invitaţi la chef fiind şi solişti din alte judeţe. Cheful a fost organizat pe Insuliţa de pe Jiu.

Interpreţii de muzică populară sunt sufletul petrecerilor, indiferent de ocazie. Ei ştiu să cânte şi să încânte omul, indiferent de moment. La fel au făcut şi în noaptea de Revelion; în să fie în sânul familiei pentru a petrece alături de cei dragi cea mai importantă noapte din an, lăutarii erau la datorie, încântându-i pe gorjenii care petreceau în diverse restaurante. Cel mai fericit dintre toţi participanţii a fost însă Gigi Vasile, organizatorul petrecerii, cel care a avut iniţiativa acestui revelion cu câţiva ani în urmă. El a putut acum să îşi vadă la aceiaşi masă prieteni şi colegi nu doar de la Gorj sau Craiova, ci si din Vâlcea, Bucureşti, Constanţa sau Ploieşti.
Revelionul Lăutarilor din Gorj a fost organizat pe Insuliţa de pe Jiu, invitaţi fiind şi colegi ai acestora din judeţe precum Dolj, Vâlcea şi nu numai.
Ion Drăgan, Constantin Măgureanu şi Niculina Stoican au fost responsabili cu voia bună, cântând pentru colegii de scenă, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se bucure şi ei de petrecere, să joace şi să se distreze cum o face orice om în noaptea de Revelion.
La scurt timp după chef, petrecăreţii şi-au postat pe conturile de pe reţelele de socializare imagini şi comentarii, amintindu-şi cu drag de revelionul organizat în cinstea lor. Lăutarii îşi doresc ca şi în acest an să aibă agenda plină de cântări, la fel ca în 2012.

 

Carmina Weber

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.