CFR ÎNCHIRIAZĂ TRENURI PRIVATE

0
378

Trenul Charter este un serviciu special al CFR Călători prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică: firme, case de producţie, agenţii de turism, Tour – operatori etc.

Trenul Charter este un serviciu care poate fi personalizat, clientul fiind cel care alege: rutele, orele de circulaţie, gradul de confort, trenul putând fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilități de a beneficia în timpul călătoriei de servicii de dormit, cușetă, bar bistro, restaurant și altele.

Desfăşurarea unor evenimente într-un tren în mișcare poate conferi originalitate şi succes multor tipuri de acţiuni: conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur şi simplu, începutul unui pachet turistic „altfel”.

CFR Călători a onorat, în perioada ianuarie – iulie 2014, comenzi pentru 16 Trenuri Charter.

Fiecare solicitare de Tren Charter este unică. Preţul este în funcţie de opţiunile alese de către cilent. De exemplu, pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucureşti Nord- Braşov şi retur (în aceeaşi zi), având în compunere două vagoane clasa a I-a (salon) şi un vagon restaurant, tariful de transport porneşte de la 25 Euro/trenkm.

Detalii despre modalitatea de achiziţionare a serviciului Tren Charter sunt disponibile la adresele http://www.cfrcalatori.ro/53  si http://www.cfrcalatori.ro/396.Cei interesaţi pot contacta Serviciul Marketing la telefon: 021/3190338 sau pe e-mail: marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.