Cercetat pentru lovire şi ultraj

0
359

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Scoarţa, suspectat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

politie duba

O patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu, la data de 07.09.2013, în jurul orelor 04.30, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza comunei Dăneşti, a intervenit pentru a restabili ordinea publică în rândul unor consumatori din incinta unui local, care se aflau sub influenta băuturilor alcoolice şi au provocat scandal.

Solicitându-le persoanelor prezente să înceteze acţiunile lor şi să se legitimeze, acestea au refuzat şi au continuat să provoace scandal, poliţiştii fiind ameninţaţi cu acte de violenţă.

În această împrejurare, unele dintre persoanele implicate au părăsit incinta discotecii, în timp ce L.M., de 34 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, s-a îndreptat spre cei doi poliţişti, având un corp dur în mână, ameninţându-i pe aceştia cu acte de violenţă. Întrucât suspectul a continuat să manifeste un comportament agresiv faţă de poliţişti, unul dintre aceştia l-a somat să se oprească, după care a executat două focuri de avertizare în plan vertical, cu armamentul din dotare. Ulterior acestei acţiuni suspecţii au fugit.

 Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale al I.P.J Gorj au fost prinşi trei dintre cei patru suspecţi care participaseră la scandal.

Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că doi suspecţi, respectiv L.M., de 34 ani şi S.O., de 29 ani, ar fi produs scandal public în incinta discotecii, tulburând ordinea şi liniştea publică şi de asemenea, ar fi lovit două persoane.

Urmare a probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri faţă de S.O., de 29 ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al IPJ Gorj.

 Faţă de suspectul de 34 de ani, L.M., s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, în prezent desfăşurându-se activităţi de căutare a acestuia, întrucât se sustrage cercetărilor. De asemenea, faţă de acesta s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, dosarul fiind declinat Parchetului pentru continuarea cercetărilor.

A.B.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.