CĂTĂLIN IVAN: VICTOR PONTA S-A LUPTAT CU BĂSESCU, ÎN TIMP CE CRIN ANTONESCU NU A FĂCUT DECÂT SĂ-I IA APĂRAREA

0
280
FOTO: rnews.ro
FOTO: rnews.ro
FOTO: rnews.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan condamnă afirmația recentă a doamnei Cristina Pocora, atrăgând atenția că, în ultima jumătate de an reprezentanții PNL sunt cei care ,,se întrec în a găsi justificări pentru a colabora cu Traian Băsescu”.

,,E incredibilă exagerarea acestui atac, din partea celor care, în ultimele șase luni, se întrec în a găsi justificări pentru a colabora cu Traian Băsescu. Din partea celor care vor, acum, să îi dea iar puterea lui Traian Băsescu, pregătindu-se să colaboreze cu el și cu partidele sale, în parlament și în teritoriu.

Victor Ponta și Guvernul USL sunt țintele boicotului lui Băsescu și atacurilor mârșave ale propagandei sale portocalii de aproape doi ani. Și, în tot acest timp, Victor Ponta s-a luptat cu Băsescu. De șase luni, domnul Crin Antonescu nu a făcut decât să-i ia apărarea lui Traian Băsescu. În ultimele sale apariții publice, Crin Antonescu nici nu se mai referă la Traian Băsescu, îi preia doar liniile de atac împotriva Guvernului și le folosește din plin.

Putem trece peste orice, dar nu peste astfel de minciuni! Premierul e în fruntea luptei anti-Băsescu, iar liberalii își tot căuta scuze pentru a colabora cu el.

Noi, PSD, am lansat un apel sincer către partenerii din PNL, însă se pare că aceștia nu fac decât să recurgă la noi atacuri mincinoase”, afirmă Cătălin Ivan.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.