CÂŞTIGĂTORII WINGS FOR LIFE WORLD RUN ROMANIA AU ALES SĂ ALERGE TOT ÎN ŢARA NOASTRĂ

0
290

Pe 4 mai, 35,397 de oameni de pe întreg mapamondul au luat startul într-o cursă caritabilă simultană şi au alergat pentru cei care nu pot. În România, i-am văzut la start pe Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, Daniel Osmanovici, Virgil Stănescu, Alin Petrache, Andrei Roşu şi Toma Coconea. Şi-au unit puterile şi fiecare a alergat cât l-au ţinut picioarele. Pe 3 mai 2015, ne unim din nou forţele şi vom alerga pentru cei care nu pot.

Câştigătorii ediţiei locale, Liliana Danci şi Eugen Constantin Sorop, puteau alege orice locaţie de pe mapamond unde să alerge pe 3 mai 2015, acesta fiind premiul oferit de organizatori. Însă, cei doi au ales să rămână în România şi să alerge alături de români pentru o cauză nobilă.

MS_040514_WFLWR Bucharest Romania_0046 (1024x683)

„Pentru mine, a alerga în România, pentru o astfel de cauză, este o onoare. Wings for Life World Run a fost singura competiţie în care mi-am dorit să termin ultima… Anul viitor voi fi la start, în Bucureşti. Sper să fim în număr cât mai mare, pentru că numai aşa avem şansa să le dăm o speranţă celor alflaţi imobilizaţi într-un scaun cu rotile”, a spus Liliana Danci, care a alergat 39,03 kilometri.

MS_040514_WFLWR Bucharest Romania_0053 (1024x683)

„Am ales să alerg tot în România pentru că alături de mine vor fi prietenii şi familia. Unii dintre ei vor fi alături de mine, pe traseu, alţii mă vor susţine de pe margine. Nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă”, a afirmat Eugen Sorop, care a alergat 58,86 kilometri.

Plutonul vedetelor a fost condus de Toma Coconea, care a alergat aproape un maraton – 40,5 kilometri, urmat de Andrei Roşu cu 32,54 kilometri, Dani Oţil a fost foarte aproape de a termina un semimaraton, cu 20,68 kilometri, iar Mihaela Rădulescu a reuşit să alerge 8,5 kilometri. Daniel Osmanovici a ajuns la 19,81 kilometri, Virgil Stănescu a parcurs 14,14 kilometri, Alin Petrache a alergat 11,29 kilometri, Roxana Ciuhulescu a ajuns la 10,07 kilometri, iar Joseph Hadad la 6,81 kilometri.

ALERGAM PENTRU CEI CARE NU POT

Wings for Life World Run are ca obiectiv susţinerea fundaţiei non-profit Wings for Life, care finanţează activităţi de cercetare a afecţiunilor măduvei coloanei vertebrale din toată lumea. 100% din încasările generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de înscriere, vor fi donate de Red Bull Group către Wings for Life pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării. Anita Gerhardter, CEO Wings for Life: „Wings for Life World Run a fost un eveniment global uimitor în primul an. Sperăm ca în 2015 vor participa şi mai mulţi sportivi şi că vom strânge din nou o sumă substanţială de bani pentru cercetarea afecţiunilor măduvei spinării”.

În 2014, au fost strânşi peste 3 milioane de euro.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.