Cardurilor europene de sănătate se tipăresc începând din 18 martie

0
223

Începând de luni, 18 martie 2013, asiguraţii care au nevoie de carduri europene de sănătate se pot adresa Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate pentru a depune documentele necesare în vederea eliberării cardului. Programul de lucru este 9-16.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate reia procesul de tipărire a cardurilor europene de sănătate, începând din data de 18 martie. Gorjenii care doresc să intre în posesia acestor carduri se pot adresa angajaţilor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, zilnic, în intervalul orar 9-16. Cât priveşte documentele necesare pentru eliberarea unui card european de sănătate, acestea sunt: cerere tip, care se poate obţine de la sediul CJAS Gorj, sau de pe site-ul instituţiei, copie document de identitate, dovada de asigurat; pentru copiii sub 18 ani se va depune cerere tip şi copie după certificatul de naştere.
De asemenea, există soluţii şi pentru cei care solicită cardul european de sănătate. „În cazul în care cardul european de sănătate este necesar în regim de urgenţă, în baza aceloraşi documente, se va elibera un certificat provizoriu de înlocuire a cardului european de sănătate”, confirmă Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.