Camelia Khraibani – ,,OMUL ZILEI DE MÂINE”

0
342

OMUL ,, ZILEI DE MÂINE”:

                           Camelia Khraibani

      

 Directoarea Spitalului municipal Motru, Camelia Khraibani, a reușit să obțină o victorie detașată la alegerile parlamentare de duminică, 9 decembrie. Aceasta a reușit să obțină puțin peste 60% din numărul de voturi, închizând Colegiul numărul 4 și  învingându-l astfel pe principalul contracandidat, Severus Constantin Militaru (ARD), dar și pe candidatul PP-DD, Aurel Slapciu, fiind prima femeie din Gorj care  a păşit în noua legislatură sigură pe ea şi cu speranţa că poate să “vindece” boala de care suferă sistemul politic actual !

     Așa cum arată voturile, oamenii au dorit schimbarea… și pentru prima dată, in colegiul numărul 4 a fost ales un parlamentar care nu vine din minerit, dar a fost susţinut de mineri şi nu numai. Sperăm că schimbarea să fie în bine, iar cei ce au votat Camelia Khraibani – deputat să nu fie dezamăgiți de acțiunile și decizile doamnei doctor, ci din contră, planurile și promisiunile electorale să se transforme în fapte! 

       USL Gorj obține aproape toate mandatele de deputați, cu un procentaj cuprins între 52,6% și 60,98%. 

      Victor Ponta a înregistrat cel mai mare procentaj în colegiul numărul 6 Târgu-Jiu, unde principalul contracandidat a fost Dan Diaconescu… asta explică probabil de ce „televiziunea poporului” a oprit ieri zumzetele și “propaganda” difuzând aproape toată ziua reclame, principalul target de audiență fiind ahtiat  de teleshopping. USL a fost urmată de PP-DD (31,9%) și ARD (9,8%).

      Apropo, Camelia Khraibani  a tras după ea, spre Senat,  și pe  Dian Popescu, acesta reuşind să obțină 55% din voturile populaţiei şi sperăm că nici domnia sa să nu uite de promisiuni,  că cea mai cruntă razbunare este, totuşi,  votul!

     

  

       Pentru acest lucru şi nu numai, ,,Gazeta de Mâine”  o declară pe Camelia Khraibani ,,OMUL ZILEI DE MÂINE”

                                                                                                 

 

Alexandru PREDA

untitled-2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.