Bugetarii au recuperat liberul din 31 decembrie

0
239

Bugetarii au recuperat liberul din 31 decembrie

În acest week-end, bugetarii, inclusiv angajaţii din sistemul sanitar au recuperat liberul din data de 31 decembrie. Astfel, la şi sâmbăta trecută, şi în acest sfârşit de săptămână s-au prezentat la serviciu reprezentanţii administraţiei publice locale, ai spitalelor, cei ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi ai Direcţie de Sănătate Publică (DSP). Au existat şi excepţii, în cazul celor care se aflau în concediu şi a salariaţilor Spitalului Orăşenesc Novaci, care au lucrat în zilele de 24 şi 31 decembrie.

Bugetarii care au avut o vacanţă prelungită în luna decembrie, bucurându-se de zile libere pe 24 şi 31 decembrie, au fost nevoiţi să se prezinte la lucru sâmbătă, 12 ianuarie şi pe 19 ianuarie. Astfel, în spitale, pe lângă obişnuitele gărzi, au mers la birou toţi angajaţii, aşa cum se întâmplă într-o zi obişnuită de luni. Şi salariaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate au lucrat sâmbătă. Preşedintele CJAS Gorj, Daniel Bondoc a precizat că s-a lucrat program normal. Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj au lucrat şi ei sâmbătă, după cum confirmă şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Trebuie menţionat faptul că au scăpat de recuperare bugetarii care se aflau în concediu.
La Spitalul Orăşenesc Novaci, sâmbătă au lucrat doar salariaţii care asigurau gărzile şi turele obişnuite. Restul angajaţilor au fost liberi, deoarece au lucrat pe data de 24 decembrie şi pe 31 decembrie. „La noi s-a lucrat şi pe 24 decembrie şi pe 31, întrucât am avut foarte multe situaţii de realizat, fiind închiderea de an. astfel, la noi nu s-a pus problema recuperării zilelor de 24 şi 31 decembrie”, confirmă Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

C.W.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.