BUCKINGHAM PALACE ŞI LONDON BRIDGE ATRACŢIILE DIN ,,SUBURBIILE“ COMUNEI MĂTĂSARI

0
254

Primăria Comunei Mătăsari promovează cultura locală, mândrindu-se cu Buckingham Palace şi London Bridge pe site.
Dând click-uri peste click-uri am ajuns nu din întâmplare să vizitez şi site-urile de internet ale unor primării din judeţul Gorj. Aşa se face că am ajuns la … Mătăsari, comuna vestită în perioada comunistă pentru exploatările miniere şi am văzut că primăria comunei promovează cultura locală, mândrindu-se cu Buckingham Palace şi London Bridge pe site.
Ca vis, al ultimului deceniu pentru întreaga localitate, vreo 3 poze din Londra îmbracă abumul foto pe pagina de internet a instituţiei. Lucrul ăsta se regăseşte pe site pentru că primarul, conilierii locali şi administratorii site-ului sunt conştienţi, probabil, de gradul ridicat al sărăciei şi emigrării din localitate şi au decis că e mai uşor să atragi Londra în cultura locală lăsând impresia că Buckingham Palace şi London Bridge sunt atracţii din  ,,suburbiile “ comunei Mătăsari.

Mult mai importante sunt rezervele de cărbune, pentru care aleşii ar trebui să ia atitudine şi să găsesacă soluţii prin care nivelul de trai al cetăţenilor să fie la un nivel superior, iar manifestările culturale locale să fie prinse în proiecte durabile despre care să se audă dacă nu până în LONDRA Shakespeariană, măcar să poată fi privite pe pagina de internet a Primăriei comunei Mătăsari.

Alexandru Preda

BUCKINGHAM PALACE ŞI LONDON BRIDGE ATRACŢIILE DIN ,,SUBURBIILE“ COMUNEI MĂTĂSARI
5 (100%) 1 vote[s]
untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.