BPJ al PDL Gorj i-a exclus pe Fugaru şi Cioplea pentru 12 lei

0
296

Ion Fugaru şi Ion Cioplea, consilierii locali din Târgu-Cărbuneşti au fost excluşi joi seara din PDL. Motivul oficial ar fi că nu şi-au achitat cotizaţia de membru. ,,Este ruşinea-ruşinilor să îl excluzi pe Fugaru pentru 12 lei, când se ştie de câte ori am suportat costurile unor manifestări ale partidului”, a declarat Fugaru.

ion-fugaru

BPJ al PDL GOrj a hotărât joi seara „radierea din partid a domnilor Fugaru Ion și Cioplea Ion, ambii consilieri locali la Consiliul Local Tg Cărbunești”, după cum se arată într-un comunicat de presă. Deşi nu se impunea şi exluderea se putea face face fără o supunere la vot, pentru excluderea lui  Fugaru au votat 22 din cei 24 de membri PD-L, iar pentru radierea lui Cioplea 21. Votul a fost secret.

Fugaru este de părere că primarul de la Cărbuneşti, Mihai Mazilu, ,,i-a pus gând rău” şi va beneficia de pe urma deciziei conducerii PD-L Gorj. „Primarul Mazilu vrea să scape de mine şi de Cioplea din Consiliul Local, pentru că se teme că se sparge USL şi vrea să aibă majoritate fără PSD”, a explicat Fugaru.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.