Blaga: îmi pare rău când pleacă un coleg, dar după plecarea lui Mihai Stănişoară, partidul e mai curat

0
231

Fostul Preşedinte al Senatului României în perioada 2011-2012, Vasile Blaga, a declarat că Stănişoară este un oportunist, de aceea a ales să plece din PDL şi că în urmă cu câteva săptămâni a avut un discurs acid pe blogul personal la adresa noilor săi colegi liberali, principala ţintă fiind chiar Crin Antonescu. Ex prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Stănişoară a decis să facă rocada şi să treacă la PNL, V. Blaga declarând că acesta este un trădător: ,,Oportunismul l-a făcut să facă acest pas. Nimeni nu credea că o să treacă la PNL. La noi în partid a avut tot ce şi-a dorit” .

Radu Berceanu: ,,Trădătorii… nu vin să te anunţe înainte că o să te trădeze”

Fostul senator PDL-ist, Radu Berceanu a spus despre Stănişoară că este încă un pion pe lista trădătorilor care a preferat să fugă de responsabilităţi. ,,Trădătorii prin definiţa lor te surprind. Nu vin să te anunţe înainte că o să te trădeze. Până la urmă este o etapă purificatoare în care toate gunoaiele pleacă”a declarat Radu Berceanu.

Întrebat dacă l-ar fi cooptat în echipa sa pe Mihai Stănişoară Blaga a precizat: ,,În echipa mea este Partidul Democrat Liberal, cei care doresc să mă voteze”.

A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.