Biroul pentru Imigrări al Judeţului Gorj în acţiune pentru combaterea şederii ilegale a străinilor

0
244

Ieri, 13 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Gorj au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, ocazie cu care au depistat cu şedere ilegală, o cetăţeană din Republica Moldova, S.C. în vârstă de 24 de ani. Persoana în cauză a intrat în ţară, în baza unui permis Schengen, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Gorj au emis pe numele cetăţenei moldovene  o  Comunicare, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 3 zile. Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform prevederilor O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Biroul pentru Imigrări Gorj continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre .

 

A.P.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.