AZI ACTUALITATEA DE VEST

0
222

AZI ACTUALITATEA DE VEST

 

A FURAT O MACARA

Politistii Sectiei 5 din mun. Timişoara   l-au prins în flagrant pe L. Csaba, de 35 de ani, din Timisoara, in timp ce încărca într-un autotren un tronson din utilaj, afla în parcarea unei firme.

       În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit că suspectul transportase încă  două tronsoane de circa 10-12 metri la un centru de colectare în vederea valorificarii. Autorul a prezentat politistilor un contract de colaborare, încheiat cu firma în a carei custodie se afla macaraua, dar prezenta suspiciuni de fals.

      În cauză a fost întocmit dosar penal autorul fiind retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE CU DOCUMENTE FALSE

Un barbat de 57 de ani, din Timisoara a fost depistat în flagrant de politişti în sediul unei unităţi bancare, în timp ce primea banii obţinuţi printr-un credit de nevoi personale, folosindu-se de documente false.

    Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat în flagrant pe C. Dorel, de 57 de ani, din Timisoara, care avea asupra sa 33000 de lei, proveniţi în urma unui credit bancar, care a fost obţinut prin folosirea unor documente false.

    În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspectul face parte dintr-o grupare infracţională specializată în comiterea infractţunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals.

   În fapt, începand cu anul 2011, Z. Mihaela, de 41 de ani, din Timisoara, în calitate de lider al grupîrii, obţinea acte de identitate autentice, prin furt sau cu acceptul deţinatorilor, după care întocmea în fals alte documente utile încheierii unui contract de credit, care erau ulterior folosite de membrii grupării în obţinerea creditelor.

   Cele doua persoane au fost conduse la audieri, poliţiştii continuand cercetarile în vederea documentării intregii activităţii infracţionale a suspecţilor şi stabilirii prejudiciului cauzat.

AU FURAT… ASPIRATOARE

  Politistii Sectiei 9 Rurala Jebel au identificat trei persoane  iar în urma cercetării acestora au stabilit că în noaptea de 03/04 decembrie a.c, C. Ovidiu, de 22 de ani, din Sacalaz, F. Cosmin, de 26 de ani si C. DANIEL, de 18 ani, ambii din Ghilad, au patruns prin efracţie într-o locuinţă situată, pe raza localităţii Ghilad, de unde au sustras mai multe aparate electrocasnice şi electrice (bormaşini, aspiratoare, dvd-player, hidrofor), în vederea valorificării,profucând  un prejudiciu în valoare de 2000 de lei.

  Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvarşirii infracţiunii de furt calificat.

Alin Băluţă 

 

  

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.