AUTORII DUBLULUI ASASINAT DE LA MERIŞ ŞI-AU PRIMIT SENTINŢA

0
434

meris asasinat

Autorii dublului asasinat de la Meriş, petrecut pe 27 mai a.c. au aflat în după-amiaza zilei de ieri verdictul de la Tribunalul Gorj. Inculpatul MÎNEA FLORIN CLAUDIU a fost condamnat la 28 de ani închisoare cu executare. Inculpatul IONESCU DRAGOŞ a primit în total 30 ani de închisoare cu executare. Inculpatul BĂLAN MIHAI DORIN a primit 28 de ani de închisoare. Inculpatul minor DRĂGOI BOGDAN ALEXANDRU a primit 15 de ani de închisoare.

De amintit că la finalul lunii mai, sătenii din localitatea Meriş, judeţul Mehedinţi, au descoperit un autoturism Hyundai Coupe,cu numere de Bulgaria, înmatriculat în Vidin, ars în totalitate, în interiorul căruia se aflau două cadavre carbonizate- ale dealer-ului de etnobotanice din Filiași şi al concubinei acestuia. În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că cele două persoane au fost incendiate după crimă  în încercarea disperată, dusă contra cronometru de inculpaţii mai sus menţionaţi, pentru a-şi acoperi urmele.

meris asasinat 2

Instanţa a mai admis şi două acţiuni civile formulate de familiile victimelor. Familia distribuitorului de droguri ar urma să primească  250.000 lei cu titlul de daune morale şi 30.000 lei cu titlul de daune materiale, în timp ce mama fetei care se afla cu el în maşină a primit  200.000 lei cu titlul de daune morale şi 20.000 lei cu titlul de daune materiale. Hotărârea poate fi atacată cu apel.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.