Angajaţii Minprest se revoltă

0
220
Foto: gorjeanul.ro

Peste 30 de angajaţi ai prestatoarei de servicii Minprest nu vor mai beneficia de prelungirea de detaşare a contractelor de muncă în urma unei decizii luate de către CEO. Începând de la 1 octombrie, persoanele în cauză s-au reîntors la vechiul loc de muncă de unde vor primi salarii mult mai mici.

Alin Văcaru, directorul general adujunct a declarat că o parte a angajaţilor (n.r.- cei detaşaţi) vor fi repartizaţi la împăduriri, unitatea având deficit de personal pe acest sector de activitate. Salariaţii prestatoarei s-au arătat revoltaţi de decizia luată de conducerea Complexului Energetic Oltenia, afirmând că că se întorc la vechiul loc de muncă, însă, ca şi muncitori calificaţi, nu necalificaţi cum li s-a spus. Aceştia vor încerca să poarte discuţii acum cu reprezentanţii CJ Gorj.

Foto: gorjeanul.ro
Foto: gorjeanul.ro

Gabriel Giorgi, directorul general Minprest a declarat că la o parte din persoane a încetat detaşarea, motiv pentru care acesta susţine că le-a oferit post de muncitor calificat-lăcătuş la Dragoteşti:

„În anul 2011 s-a pierdut contractul pe PSI la EMC Rovinari. Între timp o parte din aceste persoane au trecut la defrişări iar alţii erau şoferi pe maşinile de cărat apă. A expirat şi acest ultim contract iar o perioadă oamenii s-au aflat în şomaj tehnic, timp în care au fost detaşaţi la EMC Rovinari. Acum, acestor persoane le-a încetat detaşarea. Nu au acceptat posturile de lăcătuş la Dragoteşti, aceştia dorind să lucreze doar la Rovinari”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.