Angajaţii MAI au donat sânge în cadrul unei campanii umanitare

0
215

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au donat sânge, în cadrul unei acţiuni umanitare, organizată miercuri, 20 noiembrie a.c., de către Direcţia Informare şi Relaţii Publice a M.A.I., cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Demersul a fost sprijinit de personalul Aparatului Central al M.A.I., al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă ?i de cel al Direcţiei Generale Anticorupţie, care au donat sânge în această dimineaţă, în cadrul acţiunii umanitare desfăşurată la sediul Centrului Cultural al M.A.I..

sange

Acţiunea personalului M.A.I. reprezintă un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă şi totodată constituie un ajutor concret acordat unităţilor spitaliceşti ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor.

Donarea de sânge se înscrie în cadrul unei campanii umanitare multianuale, iniţiată în 2006 şi desfăşurată cu sprijinul angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne. Acţiunea de faţă reprezintă cea de a IV-a donare de sânge organizată la nivelul Aparatului Central al M.A.I. de la începutul anului şi totodată cea de a XIII-a acţiune de acest gen derulată la nivelul M.A.I. de la debutul campaniei umanitare şi până în prezent.

Prin intermediul acestei campanii, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au contribuit cu peste 800 unităţi de sânge la completarea rezervelor Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti, acestea reprezentând tot atâtea şanse la viaţă acordate semenilor aflaţi în suferinţă.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.