ANGAJAŢII M.A.I ,,MASCAŢI” ÎN MOŞ NICOALE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂŢI

0
351

politisti copii

Secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper a oferit vineri, 6 decembrie a.c., cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, cadouri celor 110 copii din Centrul pentru copii cu dizabilități ,,Domnița Bălașa”, asezământ aflat în grija personalului Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne.

Cadourile au fost achiziționate din fondurile donate de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, la inițiativa Secției Asistență Religioasă din cadrul M.A.I.

Copii au primit dulciuri și rechizite școlare, dar și mingii de fotbal și volei, precum și palete de badminton. Cei mici au mulțumit angajaților M.A.I. care, în fiecare an, de sărbători, prin astfel de gesturi, reușesc să le aducă un strop de bucurie și, la invitația secretarului de stat Constantin Cătălin Chiper, au promis că vor veni și pe data de 20 decembrie a.c., la sediul ministerului, unde Moș Crăciun în persoană le va aduce alte cadouri.

Evenimentul de astăzi deschide seria acțiunilor caritabile întreprinse de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Următoarea acțiune se va desfășura sâmbătă, 7 decembrie a.c., când angajații M.A.I. vor merge cu cadouri pentru copiii din localitățile gălățene grav afectate de inundațiile din luna septembrie.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.