ANAMARIA PRODAN A VENIT, A DECLARAT ŞI A PLECAT ÎN GRABĂ DE LA TÂRGU-JIU

0
380

Impresarul Anamaria Prodan a fost audiată vineri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, în calitate de martor în dosarul în care este cercetat în libertate președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu.

anamaria-prodan

Președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu este acuzat de de înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, delapidare, fals şi uz de fals. În acelaşi doasr, mai este cercetat, tot în libertate şi Viorel Temelescu, vicepreşedintele clubului gorjean pentru complicitate la înșelăciune cu consecințe deosebit de grave în formă continuată și uz de fals în formă continuată.

Transferul lui Alexandru Vlad este perfect în regulă

La ieşirea din sediul IPJ Gorj, impresara a declarat că ransferul jucătorului Alexandru Vlad s-a făcut în mod legal.

,,M-au întrebat despre transferul lui Alexandru Vlad, că în rest nu știu nimic eu. Cred că în momentul în care cineva este interogat, este luat cu absolut tot din urmă, toate transferurile. Cred că toți managerii care au intermediat transferuri au fost chemați. În calitate de martor m-au întrebat cum s-a efectuat acest transfer. Este perfect în regulă transferul. Eu am patru copii acasă, vreau să dorm liniștită și să mi-i cresc, nu am nevoie de altceva. Nici nu am fost întrebată vreodată, cum au speculat toți că am împărțit bani cu cineva, nu fac așa ceva, nu mi-a cerut Condescu, nu mi-a cerut Temelescu, nu mi-a cerut nimeni vreun ban și sunt chitroasă, nu dau niciun ban nimănui. Dacă a fost percheziționat clubul, probabil de asta m-au chemat pe mine să vorbesc despre transfer. Eu am depus actele pe care le aveam, nu a fost nimic înspăimântător, n-a fost nimic nelalocul lui. Dacă ceva este suspectat, este firesc să fie cercetat, că ele ajung la poliție, în general tot ce înseamnă fotbal în România ajunge la DNA. Nu știu de ce, probabil că este vorba de mulți bani, de influență”, a spus impresarul pentru Agerpres.

Aceasta a mai precizat că o să vadă meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu și Steaua, programat pentru sâmbătă, la ora 20,00, acasă, la televizor, pentru a nu se mai crea și alte suspiciuni.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.