Alegerile parlamentare, mană cerească pentru hotelierii din Târgu-Jiu

0
252

Alegerile parlamentare, mană cerească pentru hotelierii din Târgu-Jiu

Candidatura premierului Victor Ponta şi cea a lui Dan Diaconescu pe un colegiu din Gorj au însemnat şi venituri mai mari pentru proprietarii de spaţii de cazare şi masă din Târgu-Jiu. Pe data de 9 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare, nu se mai găsea nici un loc de cazare în municipiul Târgu-Jiu, pe lângă turiştii obişnuiţi, hotelurile şi pensiunile au fost invadate de jurnalişti din presa centrală şi de membri staff-urilor candidaţilor.

Alegerile parlamentare din data de 9 decembrie au fost o mană cerească pentru hotelierii din municipiul Târgu-Jiu. Numeroşii jurnalişti sosiţi din Capitală, dar şi staff-urile candidaţilor au făcut ca la sfârşitul săptămânii trecute să fie ocupate absolut toate spaţiile de cazare din Târgu-Jiu. Proprietarii de pensiuni şi hoteluri au profitat din plin de acest moment, oferindu-le oaspeţilor condiţii excepţionale de masă şi cazare. Aglomeraţia din hotelurile târgujiene s-a datorat prezenţei în municipiul nostru a premierului Victor Ponta, – candidat pentru un fotoliu de deputat – şi a contracandidatului său, Dan Diaconescu.

Începând de astăzi, majoritatea vizitatorilor pleacă, însă pentru hotelierii şi proprietarii de restaurante din judeţul nostru, adevărata agitaţie abia acum începe, odată cu demararea pregătirilor pentru sărbători. Deja rezervările sunt făcute aproape în totalitate, astfel că cei care intenţionează să petreacă Crăciunul sau Revelionul la unul dintre restaurantele din Gorj trebuie să se grăbească, numărul locurilor care au mai rămas disponibile fiind destul de redus.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.