ADRIAN NĂSTASE: PONTA ESTE ÎMPINS DE PARTID SĂ CANDIDEZE LA PREZIDENŢIALE

0
261

ponta nastase

În cadrul unei emisiuni la Antena 3, Adrian Năstase a afirmat că președintele PSD, premierul Victor Ponta, nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale, însă partidul îl împinge în această direcție.

,,Situația este paradoxală. După părerea mea, Victor Ponta nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale. Pe de altă parte, partidul de la nivel de bază, cum am văzut și recent la Consiliul Național, partidul încearcă să-l împingă să devină candidat”, a afirmat Adrian Năstase sâmbătă seară la Antena 3.

Adrian Năstase mai este de părere că USL-ul ,,se clatină și vorbește despre prezidențiale prea devreme, iar acest lucru este o greșeală de pe urma căreia Traian Băsescu profită”.

,,Se face o imensă greșeală. USL, în loc să se concentreze pe guvernare, discută cu un an și ceva înainte despre alegerile prezidențiale. După părerea mea, prioritatea ar trebui să fie guvernarea. Apoi, se discută mult în USL de stânga și dreapta, și Traian Băsescu profită. Hârjoana aceasta mi se pare nepotrivită. Din punctul meu de vedere, trebuie evitate capcanele. (…) În timp ce ei se relaxează privind spre prezidențiale, mecanismul care l-a susținut pe Traian Băsescu se recompune”, a completat fostul premier.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.