5 hectare corporatiste!

0
330

5 hectare corporatiste!

Anul 2014 o să anunţe, cel puţin teoretic dacă nu palpabil, inaugurarea unui nou mall în capitală. Acesta se va găsi în cartierul Bucureştii Noi şi se va întinde pe o suprafaţă de 5 ha, incluzând şi 3 blocuri turn de peste 30 de etaje destinate în special birourilor unor importante firme naţionale şi multinaţionale.

Victoria City Center, căci acesta o să fie numele colosului comercial va avea peste 200 de spaţii comerciale, un hypermarket de peste 12.000 mp şi opt săli de cinematograf. Valoare anunţată a proiectului este de peste 150 de miliane de Euro.

Aşa cum ne-am obişnuit, vechii coloşi industriali socialişti, construiţi pentu infăptuirea unor idealuri… au ajuns în cele din urmă să servească drept sursă de înavuţire pentru baieţii deştepţi datorită fierului vechi şi datorită speculei imobiliare. Aşa că… nu rămâneţi miraţi! Victoria City Center va fi amplasată pe platforma fostei fabrici de textile DACIA înfiinţată în anul 1940 şi vândută bucată cu bucată la finele anului 2012.

Măcar mizeria nu o să mai fie la locul ei… vor fi creeate câteva locuri de muncă, şi poate că ţepele unora o să devină profitul nostru, al cetăţenilor!

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.