447 SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE DE POLIŢIŞTII RUTIER MEHEDINŢENI

0
246

politia radar

Timp de trei zile, poliţiştii mehedinţeni au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 447 sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. Au fost reţinute 18 de permise de conducere.

În perioada 23-25 mai a.c., poliţiştii din cadrul structurilor rutiere şi de ordine publică au acţionat pe raza judeţului Mehedinţi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Oamenii legii au urmărit combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere precum neacordarea de prioritate pietonilor şi vehiculelor, a excesului de viteză şi depăşirilor neregulamentare.
Poliţiştii mehedinţeni au controlat 432 autovehicule, au legitimat 521 persoane şi au aplicat 447 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 109.800 lei.
Totodată, în cadrul acţiunilor organizate au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 10 infracţiuni la regimul rutier.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.