,,POT FACE CURĂŢENIE DE HOŢI ŞI CRIMINALI”

0
246

Vineri, liniştea comunei Padeş a fost spulberată de o serie de descinderi şi percheziţii domiciliare  în căutarea unor arme furate şi ascunse în pădurile din zona Padeşului, printre cei vizaţi fiind şi edilul comunei, Mihail Gabriel TROACĂ. Acesta şi-a exprimat punctul de vedere, în exclusivitate pentru ,,Gazeta de Mâine”, referitor la scandalul armelor furate din Franţa, acuzaţiilor de braconaj şi a zecilor de descinderi ale DIICOT şi BCCO din comuna în care este edil.

Mihai Troacă dezminte orice implicare în furtul armelor din Franţa şi aducerea acestora în ţară. Acesta a declarat că din informaţiile pe care le deţine până în prezent persoanele implicate sunt şi din judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj şi chiar Constanţa.

 Mihai Troacă i-a întâmpinat pe ,,mascaţi” în chiloţi

Mihai Troacă dezmite alte ştiri apărute în mass-media, cum că poliţia ar fi spart porţile şi ar fi vandalizat proprietatea. Edilul nu s-a împotrivit percheziţiei şi a colaborat cu organele competente pentru buna desfăşurare a anchetei: ,,poliţia a bătut la poartă, am ieşit… […]eu colaborez cu Poliţia Română, fiind şi primar, cu atât mai mult trebuie să fiu în sprijinul cetăţenilor şi a statului Român. Datorită funcţiei pe care o deţin, trebuie să deservesc instituţiile statului!”

Singura doleanţă a primarului din Padeş a fost aceea de a fi prezent la percheziţie întrucât se temea de ,,plantarea” unor probe. ,,Le-am pus toată casa la dispoziţie şi le-am spus >>domnilor, vreau să fiu de faţă când mi se face percheziţia să nu mi se arunce ceva<<“

Trocă îi desfiinţează pe agenţii de poliţie de la postul din localitate

,,Mă bat singur cu braconierii. Eu pot să documentez cu înscrisuri acest fapt!”

Din declaraţiile primarului, se pare că cei doi agenţie de poliţie ar fi transmis informaţii greşite la centru, informaţii care au avut la bază numeroasele descinderi din localitatea în care este primar şi care l-au vizat şi pe el. În urma celor întamplate, Troacă cere ca cei doi agenţi să fie eliberaţi din funcţie: ,, şeful postului de poliţie Padeş şi cu adjunctul au dat inforamţii eronate şi după părerea mea ar trebui să fie eliberaţi din funcţie!”. Primarul spune că cei doi nu îşi îndeplinesc atribunţiunile de serviciu şi că poate proba cu documente că cei doi închid ochii la infracţiunile comise pe linie de braconaj din zonele Izvoarele Cernei, Vulcan şi Hunedoara.

 ,,Poliţiştii de la postul de poliţie Padeş ascund infractorii”

,,Acei braconieri escroci, care trebuiau să fie arestaţi la nivelul localităţii colaborează cu postul de poliţie, sunt pe mână şi nu au putut fi arestaţi pentru că la Bucureşti au fost transmise informaţii greşite şi s-a dat în Troacă. Poliţia comunei Padeş apără adevăraţii braconieri! Domnul Tudor şi domul Verbuncu ar trebui să fie mutaţi! Eu, ca primar, obţin mult mai repede informaţii decât ei ca poliţişti!”

După părerea lui Mihai Troacă agenţii de la postul de poliţie sunt nişte incompentenţi care apără spatele adevăraţilor vinovaţi întrucât nu sunt capabili să gestioneze situaţiile infracţionale din localitate, transmit informaţii eronate superiorilor care în final pun în situaţii nu tocmai plăcute oameni nevinovaţi.

,,De luni fac muncă de poliţie!”

Mihai Troacă promite că va face muncă de poliţie în urma evenimentelor petrecute pe raza localităţii în care este primar şi datorită deciziilor luate de agenţii de la poliţia Padeş: ,,Promit că de luni o să fac muncă de poliţie în comuna Padeş ca să pot face curăţenie de hoţi şi criminali.”

,,Vreau să transmit cititorilor că Troacă nu este un escroc, nu este un hoţ, nu este un bandit, ci este un om care este aproape de oameni şi nu de infractori şi criminali!”

Alexandru Preda

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.