Peste o sută de participanţi, la Cupa Rânca – Telescaun Păpuşa

0
327

Peste o sută de participanţi, la Cupa Rânca – Telescaun Păpuşa

Cu mic cu mare, iubitorii sporturilor de iarnă şi-au dat întâlnire sâmbătă, pe Pârtia Vârful Păpuşa. În această zi în staţiunea montană Rânca s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a competiţiei cupa Rânca – Telescaun Păpuşa. Au fost peste o sută de participanţi, cel mai tânăr având 5 ani, iar cel mai vârstnic având peste 60 de ani. Toţi au primit diplome, insigne şi medalii.

Cupa Rânca – Telescaun Păpuşa a devenit o atracţie pentru iubitorii sporturilor de iarnă, indiferent de vârstă sau nivelul de pregătire. Cea de-a doua ediţie a acestei competiţii de schi alpin şi snowboard a strâns pe Pârtia Vârful Păpuşa peste o sută de participanţi. „La această ediţie am avut peste o sută de participanţi la schi şi la snowboard. Cel mai mic are 5 ani, iar cel mai vârstnic era de peste 60 de ani. Traseul este de circa 500 metri, o singură manşă de coborâre. Cel mai bun timp a fost undeva la circa 25 de secunde”, a explicat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Organizatori competiţiei „Cupa Rânca – Telescaun Păpuşa” sunt Consiliul Judeţean Gorj, Consiliul Local Novaci, Consiliul Local Baia de Fier şi Salvamont Gorj. Aceştia şi-au propus ca prin organizarea evenimentului să fie atrase cât mai multe persoane către sporturile de iarnă, în general, şi către staţiunea Râncă, în mod special. Tocmai de aceea, pentru a-i stimula pe participanţi, le-au fost pregătite şi premii. „Toţi au primit premii, constând în diplome, medalii, insigne. Din punctul nostru de vedere, toţi au fost câştigători, rezultatul urmărit de organizatori fiind distracţia şi atragerea oamenilor către sporturile de iarnă, către munte şi către Rânca, mai ales”, a precizat Sabin Cornoiu, şeful Salvmont Gorj.
Potrivit organizatorilor, cea de-a doua ediţie a competiţiei „Cupa Rânca – Telescaun Păpuşa” a fost un succes incontestabil. Organizatorii se gândesc deja la ediţia cu numărul trei, care va avea loc anul viitor.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.