161 DE ABATERI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0
246

8-politia-noaptea

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Mehedinți au acționat pentru disciplinarea participanților la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofițerii și agenții de poliție au urmărit conștientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra respectării legislației rutiere și a sfaturilor preventive acordate ca urmare a fenomenelor meteo apărute la nivelul județului Mehedinți precum și importanța utilizării centurii de siguranță, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulația pietonilor, depășirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool, etc.

Polițiștii au controlat 184 autovehicule și au legitimat un număr de 191 persoane, constatând 161 abateri la regimul circulației pe drumurile publice.

Au fost sancționați 28 conducători auto care au depășit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 64 șoferi care nu purtau centura de siguranță.

Polițiștii au mai aplicat 8 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice constatate iar 3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancțiunilor aplicate in perioada de referință a fost de 16.640 lei.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării sau anulării 2 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic și prevenirea accidentelor de circulație, poliția rutieră va continua acțiunile și controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.