Foto: ampress.ro

,,Eu nu cred în decenii (pentru adoptarea euro), nici nu mă ajută vârsta. Eu sunt forțat să fiu optimist” — Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României.

,,Fiecare minciună are termen de valabilitate, iar fiecare adevăr iese mereu la iveală. Avem informații clare că președintele Băsescu a avut o întâlnire de grad zero în data de 10 februarie, anul curent, cu domnul Antonescu, în care conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoștință că există probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. Scopul a fost unul singur, se pare că Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă de la prezidențiale, vehiculând varianta Ponta — președinte, Antonescu — premier, scenariu care reiese din declarațiile lui Băsescu de a doua zi”, a susținut Liviu Pop (senator PSD), într-o scrisoare deschisă adresată ,,cuplului Băsescu-Antonescu”

,,Schumacher a fost preluat de CHUV în această dimineață” – purtătoarea de cuvânt a spitalului din capitala cantonului elvețian Vaud, Darcy Christen, după ce fostul campion mondial de Formula 1 a ieșit din comă și a fost mutat de la spitalul din Grenoble.

,,Urmărim cu mare îngrijorare evoluția periculoasă a evenimentelor din Irak”, secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

untitled-2