Suzana Fântânariu un artist al maximului sentimental, care acordează cu grijă metaforele ființei, asemenea unor originalități “afective”, expune la Târgu-Jiu.
De joi, Galeriile de Artă “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu s-au metamorfozat într-un sanctuar al expresiei artistice, expoziția de grafică “RECONNAISSANCE” a Suzanei Fântânariu a fost inaugurată cu o ceremonie magnifică, transportându-ne într-o călătorie uluitoare prin universul sentimentelor și imaginației.


Frecvența linilor poetice reale, chipurile cu sentimente de ipostaziere a ființei, vizibilul dar și sufletescul palpabil sunt onoruri, pentru privitori. Câștigul nostru enorm este acela de a vedea sentimentele, deoarece fiecare operă înfățișată în această expoziție este o fereastră către o lume a imaginației și sensibilității, unde simbolismul și emoția se împletesc sub semnul geniului artistic al Suzanei Fântânariu.


La vernisaj, am fost martorul unei sinergii perfecte între artist și privitori, unde cuvintele au devenit inutile, iar trăirile au devenit limbajul predominant.
Expoziția lui Suzana Fântânariu nu reprezintă doar un eveniment artistic, ci o călătorie emoționantă în universul unui artist de geniu.
Suzana Fântânariu reușește să creeze un spectacol de sublim, la Tg-Jiu, prin operele sale, care sunt atât de bogate în simbolism și emoție, invitând publicul să creeze conexiuni și să descopere semnificații profunde despre esența umană.


“RECONNAISSANCE este o expoziție unică în peisajul nostru cultural național, o realitate palpabilă și vizibilă, și poate fi experimentată, încă, la Galeriile de Artă “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.
Nu uitați, să o vizitați! Lucrările sunt suflete, suflete în mișcare, care așteaptă să vă împărtășească povești!”

F

D

SECVENȚE DE LA VERNISAJ

untitled-2