Curiozitatea și dorința de a descoperi România într-un mod inedit și captivant se vor îmbina perfect la evenimentul de lansare a cărții “Sunt nebuni românii ăștia!” scrisă de autoarea Christine Colonna Cesari. Lansarea va avea loc la Galeria Artex din centrul Râmnicului Vâlcea, sâmbătă, 1 iunie 2024, de la ora 14:00.

Sub un titlu provocator și intrigant, cartea aduce în fața cititorilor răspunsuri la întrebări fascinante precum „Cine are cea mai înaltă biserică de lemn din lume?”, „Cine are cele mai vechi mine de aur din lume?” și „Cine are cea mai mare rezervă de urși bruni din Europa?”. Autoarea ne invită să explorăm aceste subiecte, alături de multe altele, într-o lucrare ce promite să fie atât educativă, cât și plină de surprize.

Evenimentul de lansare nu este doar o simplă prezentare a cărții, ci și o oportunitate unică de a întâlni autoarea și de a primi un autograf personalizat. Christine Colonna Cesari va purta participanții într-o călătorie plină de curiozități, dezvăluind aspecte mai puțin cunoscute și fascinante ale României.

Această lansare de carte este un prilej excelent pentru toți cei pasionați de cultură, istorie și geografie, dar și pentru cei care doresc să redescopere România prin ochii unui observator atent și pasionat.

Nu ratați această ocazie de a participa la un eveniment deosebit, care promite să fie atât o sursă de informare, cât și un moment de relaxare și de conectare cu frumusețile și misterele României.

untitled-2