O expoziție inedită la Palatul Teodor Costescu, Dr. Tr. Severin

O nouă pagină din povestea extraordinară a taberei de creație artistică și documentare „ISVERNA ART CAMP” a fost scrisă în perioada 21-31 mai 2023. Acest eveniment a transformat localitatea Isverna într-un loc magic, unde talentul și inspirația s-au unit pentru a da viață unor creații artistice de excepție.

Pensiunea STEAUA MUNŢILOR a devenit astfel gazda acestei experiențe artistice unice, oferind un cadru inspirațional, un spațiu propice pentru ca artiştii să se poată conecta cu propriile lor emoții și să își exprima creativitatea.

La cea de-a patra ediție a taberei, 20 de artiști din România, Franța, Serbia, Bulgaria și Polonia și-au adus contribuția la acest spectacol  al creativității. Printre ei se află  Braco Azarić, Rodica Banciu, Bandi Szidónia, Costin Brăteanu, Cristian Ciubotaru, Krasimira Drumeva, Duska, Igor Gardinovački, Marcel Lupşe, Florian Mihăilescu, Gheorghe Munteanu, Oara Larisa Mutu Mindoiu, Juan Thimmel, Cătălin Oancea, Ileana Oancea, Florin-Alexandru Preda, Florin Preda-Dochinoiu, Filip Ristić, Alfred Schneider, Paulina Tarara, Milan Dragoljević. Această întrunire a  talentaților artiști a oferit o varietate impresionantă de stiluri, tehnici și viziuni artistice.

Inițiatorul taberei „ISVERNA ART CAMP”, artistul Costin Brăteanu a jucat un rol esențial în succesul și impactul acestui eveniment. A reușit să creeze un spațiu în care frumusețea și rafinamentul au fost amplificate prin artă, oferind o perspectivă pozitivă și inspirație participanților.

 „ISVERNA ART CAMP” nu este doar o oportunitate pentru artiști de a-și dezvolta și de a-și îmbogăți experiența artistică, ci și un cadru internațional în care se promovează dialogul intercultural și înțelegerea reciprocă. Participanții au avut șansa de a se conecta și de a colabora cu artiști din diverse țări, oferindu-le astfel o perspectivă mai amplă asupra artei și a lumii contemporane.

Lucrările de artă, create în cadrul taberei „ISVERNA ART CAMP”, vor fi expuse marți, 31 mai 2023, începând cu ora 17,00 la Palatul Teodor Costescu, din Dr. Tr. Severin.

Fiecare creație expusă în cadrul acestei expoziții este unica în felul ei și poartă amprenta artistului care a realizat-o. Fiecare artist aduce cu sine perspectiva sa personală asupra artei și asupra lumii în care trăim, ceea ce oferă publicului ocazia de a experimenta și de a se conecta cu diverse viziuni și concepte artistice.

Prin intermediul acestei expoziții, organizatorii își propun să încurajeze aprecierea artei contemporane și să ofere publicului o perspectivă mai largă asupra diversității culturale și a viziunilor artistice din diferite țări. Expoziția este un privilegiu pentru ochi și suflet, oferind publicului o călătorie într-o lume plină de culoare, emoție și expresie artistică.

A.P.

untitled-2