GHEORGHE ZAMFIR VA CONCERTA PE 18 DECEMBRIE LA SALA PALATULUI

0
360

Pe 18 decembrie, artistul va susține un concert extraordinar de Crăciun, alături de unii dintre cei mai buni artiști români, pe scena Sala Palatului.

Mari vedete ale scenei românești își dau întâlnire în 18 decembrie la Sala Palatului din București pentru un spectacol extraordinar de Crăciun, ce se anunță a fi evenimentul lunii decembrie.

Alături de gazda acestei seri de gală, marele maestru al muzicii Gheorghe Zamfir, vor fi artisti de geniu ai scenei românești, violonistul Eugen Sârbu, venit special împreună cu vioara sa Stradivarius de la Londra, actorul Dan Puric ce pregătește un moment unic, dedicat acestui spectacol, soprana Alexandra Coman, pe care ati putut să o urmăriți evoluând alături de Placido Domingo sau Jose Carreras, emblematicul cor de camera Madrigal si, nu în ultimul rând, Orchestra Națională Gheorghe Zamfir, sub bagheta carismaticului dirijor Florin Totan.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, și peste 100 de discuri de aur și de platină, alături de nenumărate distincții și onoruri la nivel mondial.

Programul concertului din 18 decembrie va cuprinde prelucrări folclorice românești, interpretate în mod autentic, melodii celebre din repertoriul internațional, lucrări clasice și creații proprii ale maestrului Gheorghe Zamfir, dar și inspiratele momente artistice semnate de inegalabilul Dan Puric.

Spectacolul se înscrie în seria de evenimente concertistice cu participarea extraordinară a artiștilor români, a căror valoare a depășit în notorietate granițele României și ale căror cariere artistice se află permanent, atât în atenția specialiștilor din domeniu, cât și a publicului internațional, promovând imaginea României și a culturii românești în lume. Sintetizat, proiectul’ DESTINNAȚIE ROMÂNIA’ promovează brand-uri artistice românești cu palmares național și internațional.

Prezența evenimentului în mass-media internațională, pe paginile oficiale și de social media ale marilor artiști români prezenți în spectacolul din 18 decembrie de la Sala Palatului, duce la promovarea valorilor românești, a autenticității naționale și implicit a României ca destinație.

Biletele pentru concertul extraordinar de Crăciun’ Gheorghe Zamfir și invitații săi’ au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Sala Palatului, Cinema Patria, TNB, în magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Librăria Eminescu, în rețeaua agențiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER și online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro.

Preturile acestora variază în functie de categoria de loc, după cum urmează:

VIP—199 Ron

Cat. I: 149 Ron

Cat. ÎI — 99 Ron

Cat. III — 75 Ron;

Cat IV — 49 Ron.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.