Expoziție aniversară- Rodica Pungea

0
343

Expoziție aniversară- Rodica Pungea

O interesantă expoziție de artă decorativă este găzduită de simeza Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud.

Vernisată joi 7 martie 2013, în prezența unui numeros public format din iubitori ai artelor frumoase expoziția cuprinzând aproximativ 30 de lucrări este semnată de către artista Rodica Pungea.

Prin expoziția care se dorește a avea și valențe aniversare, aceasta fiind cea de a zecea expoziție personală, artista aiudeancă propune publicului lucrări în care armonizează,dozează și îmbină de elemente ce aparțin domeniului figurativ,realist(elemente vegetale,obiecte) cu motive ale artei abstracte.

Deși neunitară ca și tematică expoziția propusă de Rodica Pungea, prin alternarea zonelor tratate direct,riguros cu zone tratate mai relaxant, oferă privitorului un fel inedit de „citire” alternantă a aglomerărilor de elemente cu zone de rarefiere, într-un stil ce insinuează zona de trecere dintre abstract (ca idee,compozitie) și figurativ, folosind o paletă cromatică unitară și cu nuanțe care se complectează armonios.

„Este o expoziție pe care mi-am dorit-o de mult timp. Prin organizarea ei acum în ajunul zilei femeii, am vrut să fac un cadou prietenilor mele, dar și celorlalte femei care simt nevoia și pot ieși din casă pentru o oră sau două relaxandu-se într-un mod plăcut. Mulțumesc celor care au fost prezenți la vernisare și în mod special femeilor prezente, care, știu sigur că au puțin timp la dispoziție pentru astfel de evenimente” a declarat dooamna Rodica Pungea semnatara expoziției.

Dorel Lazăr

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.