EVENIMENTE CULTURALE ORGANIZATE DE POLIŢIA MOTRU CU PRILEJUL ZILEI DE 1 DECEMBRIE

0
1110

Ziua de 1 Decembrie a găsit Poliţia Municipiului Motru în straie de sărbătoare, la sediul acesteia desfăşurându-se mai multe activităţi dedicate Zilei Naţionale a României.

Cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la Proclamaţia de la Alba Iulia conducerea instituţiei motrene a organizat ,,Ziua Porţilor Deschise”, la care au participat elevi, profesori, feţe bisericeşti şi oameni de cultură de pe raza municipalităţii, dintre care îi amintim pe profesorul Nicolae Negrea şi poetul Romulus Iulian Olariu.

IMG_8467

După 4 ani, Poliţia Motru a devenit iarăşi centrul unui eveniment cultural, de formă, pată şi culoare. În această zi deosebită pentru întregul popor român, în incinta sediului poliţienesc s-a organizat o expoziţie cu lucrările participanţilor de la salonul de pictură ,,Arte Mici” ediţia 2014.

În cadrul ceremonialului de premiere  au fost acordate 6 premii speciale denumite simbolic ,,Decoraţie de Sărbătoare”. Au fost premiaţi 5 artişti plastici, elevi ai şcolilor din localitate şi un artist plastic de origine română din Serbia.  Totodată, în cadrul aceleiaşi festivităţi au fost înmânate 35 de ,,Distincţii de Sărbătoare” şi 10 ,,Înscrisuri de Nobleţe” prietenilor salonului de pictură ,,Arte Mici”.

IMG_8480

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, din cadrul Poliţiei Municipiului Motru urează ,,LA MULŢI ANI!” tuturor românilor, oriunde s-ar afla şi îşi reînnoiesc cu prilejul zilei de 1 Decembrie jurămintele faţă de ţară şi popor.

Asemenea, şi publicaţia Gazeta de Mâine urează ,,LA MULŢI ANI!” românilor de pretutindeni şi României.

 A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.