Debutul zilei : MARIA DELIA NEZDOIMINOGA

0
279

Maria Delia NEZDOIMINOGA – linia purităţii continuă, între Romînia în care trăieşte şi România din sufletul părinţilor săi

 

               

        Maria Delia NEZDOIMINOGA aduce cu ea o lume netulburată, într-o abordare intuitivă, care poate fi chiar limbajul descompus în silabe sau senzaţii de comunicare.

           L-a întâlnit pe Moş Crăciun , acum  aproape un an, şi nu uită că ,,fântâna cu ghiocei  a construit-o”,

,,Fântâna cu ghiocei “
pictură realizată de Maria Delia NEZDOIMINOGA

ca o răscumpărare a necuminţenilor  şcolare, recunoscând că nu a răspuns tot timpul la clasă când  doamna a încearct să o ducă într-o zonă a  matematicii cu pătrăţele.

          În schimb ea pictează, iar culorile sale sunt scăpări fireşti de linişte, delimitări calde ale unor definiţii inevitabile , care dau rafinamentul  pulsaţiei artistice.

         În pictura ei întâlnim spaţii de respiraţie plastică care sunt date   de realităţile copilăriei, perspectiva lucrării  şi monologul interior al personajelor cu care intră în contact.

          Maria Delia NEZDOIMINOGA este artistul câşticător al MOLDOVEI,   la Salonul de pictură ,,ARTE MICI”, este  linia purităţii continuă, între Romînia în care trăieşte şi România din sufletul părinţilor săi.

Alin BĂLUŢĂ

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.