Debutul zilei : Christian Pipelea

0
305

 Copilăria artistului- atuul pe care Pucă şi Picasso nu şi-l mai pot permite

       

                                                                             Christian Pipelea, la doar şase ani, este un artist plastic cunoscut,  care are în recuzită elemente originale de limbaj plastic cu care jonglează  spaţiul real.

           

      Născut  la 26 iulie 2004, în Ploiesti, jud. Prahova, îşi moşteneşte tatăl ( Florin Pipelea) , furând de la acesta fluturii care plutesc  ideile şi îi ascunde în borcane de gheaţă, pentru ca  mama sa  să-i poată gasi  în tablouri când el va creşte mare.

           

     În rest este un copil, care vrea multe de sărbători.  Dacă Moş Nicolae  nu i-a adus  astăzi ceea ce el şi-a dorit este posibil ca MOŞ CRACIUN să-i  onoreze dorinţa, numai dacă …a fost cuminte , ascultător iar scrisoarea sa nu a greşit destinatarul.       

     Locuieşte în  Cardiff, Wales, United Kingdom  , este anul 4 la Roath Park Primary School  şi are sute de desene cu care se  poate prezenta pe oricare dintre simezele lumii. Este un talent  original, cum spuneau unii şi despre  Picasso  sau  Pucă, dar el are atuul de a fi copil  pe care ei nu şi-l vor mai putea permite.

         Christian Pipelea a fost distins  cu Premiul special „Arte Mici”, acordat de Pavel Şuşară, la Salonul de pictură ,, ARTE MICI”, la începutul  anului  2012.

          Îi dorim culori fermecate, în speranţa că…poate  odată… va putea picta, pentru sine,  în  ,,Atelierele lui MOŞ CRĂCIUN

                    Florin Dochinoiu

span style=”mso-spacerun: yes;”

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.