Debutul zilei: Eduard Andrei CHITULESCU

0
533

Eduard Andrei Chiţulescu sugerează prin cromatică imperii imens  de spectaculoase

                     Eduard Andrei CHIŢULESCU este artistul a cărui lucrare a devenit emblema simbol a Salonului de pictură ,, ARTE MICI”, existând o asociere permanentă cu echilibrul şi lirismul competiţiei.    La vârsta de 6 ani, în anul 2010 a pictat   această lucrare , iar cu o sinceritate debordantă povestea jurnaliştilor : „am vrut să o pictez pe Maica Domnului, dar nu am putut, însă mi-a ieşit un chip de păpuşă, care seamănă cu orice fetiţă, chiar şi cu sora mea”.

                 A concurat într-o manieră cavalerească, cu francheţe  evocând patriotismul şi dragostea de ŢARĂ, cultivată  cu multă dragoste în familie.

              Compoziţiile sale sunt experimente vizuale şi experianţe plastice care emană mesaje convigătoare, aproape de starea sufletească a artistului.

             Eduard Andrei Chiţulescu sugerează prin cromatică imperii imens  de spectaculoase, capabile să se lase conduse în structuri geometrice vizibile  şi  promiţătoare.

            Îi dorim albastrul cerului răsturnat pe coala de hârtie, iar frâul liber al poeziei să fie tras de sănii vechi cu mânji   furaţi .

                                                  Alin BĂLUŢĂ

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.