,,Brâncuşiana Copiilor”- ediţia a XI-a

0
272

Concursul Naţional de Arte Vizuale ,,Brâncuşiana Copiilor”  se află la cea de-a XI-a ediţie şi îşi va anunţa câştigătorii în data de 14 martie a.c. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării Tineretului  si Sportului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Cercul Pedagogic al  Profesorilor de Educaţie Plastică  Gorj, Primăria Municipiului Tâgu Jiu, Centrul Municipal de Cultura Constantin Brâncuşi şi Muzeul Judeţean ,,Alexandru Ştefulescu”.

Lucrările au putut fi trimise până la data de 7 martie 2013 având o tematică stabilită de către organizatori- „LA BRÂNCUŞI”. Concursul se desfăşoară pe mai multe categorii de vârstă: până la 7 ani , 7-9 ani, 9-11 ani,11-13 ani, 13-15 ani, 15-17 ani, 17-19 ani. Premiile vor fi la rândul lor acordate în funcţie de aceste categorii, iar elevii cuprinşi în şcoli cu profil artistic, vor fi premiaţi separat, pe aceleaşi categorii de vârstă.

,,Brâncuşiana Copiilor” cu expoziţia de lucrări tematice ,,LA BRNCUŞI” este o parte a manifestărilor omagiale anuale ,,Brâncuşiana” dedicate sculptorului Constantin Brâncuşi şi se vrea a fi o manifestare ce pune accentul pe creativitate, originalitate, noutate şi nu pe cel de reproducere a operei brâncuşiene.

A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.