,,ARMONII DE PRIMĂVARĂ”- RECITAL DE PIAN SÎNZIANA MIRCEA

0
293

,,ARMONII DE PRIMĂVARĂ“- RECITAL DE PIAN SÎNZIANA MIRCEA

Recitalul ce va avea loc pe data de 27 februarie a.c. este organizat de către Fundaţia PACT- Parteneriat pentru Acţiune Comunitară şi Transformare, iar rolul primordial al acestuia, pe langă urmărirea unui spectacol extraordinar de pian şi vioară este acela de a strânge fonduri şi a ajuta la dezvoltarea de noi proiecte în satele și orașele mici din sudul României!

Pianista Sînziana Mircea, studentă în anul II la Universitatea de Muzică si Dans din Köln, cea mai mare universitate de profil din Germania, la clasa Prof. Sheila Arnold, a avut frecvente apariţii în recitaluri solistice, dar şi camerale. Aceasta a colaborat cu nume sonore ale muzicii clasice, printre care îl amintim pe Alexandru Tomescu şi a

Sînziana Denise Mircea

luat parte la numeroase recitaluri din ţară şi peste hotare (Festivalul Riva del Garda din Italia, Festivalul Aurora Chamber Music din Vänersborg-Suedia, turnee în Japonia şi Statele Unite etc.).

Banii strânşi la festivitate vor fi redirecţionaţi către Fundaţia PACT pentru Comunitate pentru a sprijini cele 11 proiecte aflate deja în derulare pentru dezvoltarea micilor comunităţi din sudul României. Dacă doreşti să participi la eveniment sau să sprijini demersurile fundaţiei poţi comanda un bilet online sau face donaţii la adresa office@fundatiapact.ro.

Intrare: 35 RON (donație);
Gazdă: Școala Gimnazială de Arte, nr.5 (Strada Gheorghe Petrașcu, nr. 49);
Data și ora: miercuri, 27 februarie, ora 19.00
Acest eveniment este organizat cu sprijinul Școlii Gimnaziale de Arte nr.5 – Partener Principal, al partenerilor Computaris, Class IT Outsourcing, Mirus Advisory Services, PwC România, Rentrop & Straton și al partenerilor media: România Pozitivă, Inspire Business, Business24, Ziare.com, Calendar Evenimente, Eurodesk, Orașul meu, Gala Societății Civile, Cooperativa Urbană, Metropotam, The Institute, Decât o Revistă, Webcultura, Liternet.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.