LUCRĂRI SURPRINZĂTOARE LA SALONUL DE PICTURĂ ,, ARTE MICI”

0
431

 

Ioan Mihail MUTU (Dr.Tr. Severin-România), categoria 3-6 ani
,,MAMA “,acrylic pe pânză, 40/31 cm

,, Salonul de pictură  ARTE MICI  este un unicat în domeniul artelor plastice , nu doar că a fost organizat pentru prima data într-un sediu de poliţie, ci  şi datorită faptului că a trecut graniţele României până în Australia, Marea Britanie, Republica Moldova sau Italia.

Irene Georgiana TITA(Calistra PERTH -AUSTRALIA), categoria 3-6 ani
,,JOC DE PRIMAVARA”, tehnica mixta pe hartie, 20,9/29,5 cm

Cred că la nici o manifestare de acest gen şi mă refer şi la cele  abordate de profesionişti nu sunt acordate atâtea premii ca la Motru şi asta se datorează comunităţii, care s-a  implicat în mod pozitiv ,an de an, bucurând mai mulţi artişti”- a precizat Florin Preda-Dochinoiu, iniţiatorul Salonului de Pictură „Arte Mici”.

           Lucrări surprinzătoare înscrise în concurs

           

Alexandra Nicol TITA(Calistra PERTH -AUSTRALIA), categoria 7-10 ani
,,LEXI“, tehnica mixta pe hartie, 29,5/21 cm

Lucrările de pictură  înscrise până astăzi în concurs sunt  surprinzătoare. ,,Gheaţa a fost spartă “ de Alexandra Nicol TITA şi Irene Georgiana TITA, ambele din Calistra PERTH –AUSTRALIA, cu lucrările  ,,LEXI“,,,FISH “,,,JOC DE PRIMAVARA “ , ,,PRIETENILOR MEI“, executate în tehnică mixtă pe hartie.       

A urmat Ioan Mihail MUTU, care aduce  ca element de noutate  în concurs  suportul din fagure de ceară,

Ioan Mihail MUTU (Dr.Tr. Severin-România), categoria 3-6 ani
,,STUPINA DE LA ŢARĂ “,acrylic pe fagure de ceară, 46/26 cm

iar dacă lucrările ,,STUPINA DE LA ŢARĂ “ şi ,,MAMA “ sunt întradevăr pictate de el va avea drum  bun în arta plastic românească.

         ,,COPACUL MINUNILOR “ şi ,,MAMA MEA “ sunt lucrările înscrise în concurs  de Tudor Andrei MANCIU care joacă frumos culori acrilice pe pânză.

           MĂRIUCA (Timeea Maria CHIŢULESCU) încheie săptămâna înscrierilor cu o lucrare scrisă frumos în culori primare şi botezată  cu o sinceritate debordantă: ,, NU ŞTIU DE CULORI“.

            Înscrierile continuă

           Până la data de 10 martie 2012 (data poştei) se pot înscrie artişti cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani, orice temă şi tehnică fiind admisă, iar ceremonia de premiere a Salonului de Pictură „Arte Mici” va avea loc în data de 24 martie 2013.         

MĂRIUCA (Timeea Maria CHIŢULESCU), Motru-România, categoria 3-6 ani,
,,NU ŞTIU DE CULORI “,acrylic pe pânză, 40/40 cm

 Pentru artiștii din diasporă și Republica Moldova, pentru scurtarea timpului de trimitere, lucrările pot fi trimise în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com  sau pot pot fi postate pe peretele profilului de Facebook Arte Mici , (purtând aceleași însemnări :  numele artistului , vârsta ( data nașterii ), titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare,  adresa de e-mail – <obligatoriu>, adresa unde locuieste , urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin posta, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeasi adresa.

          

Irene Georgiana TITA(Calistra PERTH -AUSTRALIA), categoria 3-6 ani
,,FISH “, tehnica mixta-colaj pe hartie, 41,2/29,4 cm

  Membrii juriului, Pavel Șușară (Bucureşti, România), Gheorghe Plăveţi (Târgu-Jiu,România), Florin Stoiciu (Bucureşti, România), Ana Daria Ionescu Haidău (Târgu-Jiu,România) , Jean-Charles Bernard ( Baugé, Franţa),  Alexandra Maciac (Veneţia, Italia), şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România), vor examina, on-line, lucrările participanților și vor desemna câștigătorii.     

             Lucrările vor fi expuse de organizatori pe blogul ARTE MICI    (http://artemici.wordpress.com), ori pe pagina de Facebook Arte Mici sau peretele profilului de Facebook Arte Mici.

Tudor Andrei MANCIU (Tg-Jiu-România), categoria 7-10 ani
,,COPACUL MINUNILOR “,acrylic pe pânză, 70/50 cm

            Premii pentru fiecare categorie de vârstă

          

Tudor Andrei MANCIU (Tg-Jiu-România), categoria 7-10 ani
,,MAMA MEA “,acrylic pe pânză, 50/41 cm

 Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, alte premii speciale și ,,MARELE PREMIU ARTE MICI”, constând în rechizite pentru desen și pictură.

          Organizatorii vor contacta fiecare artist câștigător în parte telefonic sau pe adresa de e-mail.

          Lucrările acestui salon nu se restituie. Organizatorii îşi rezervă dreptul la fotografierea şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop.Prin înscrierea la acest salon se consideră că sunt acceptate condițiilor prezente în acest regulament.

     

 A.P.

untitled-2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.