40 de speakeri români şi străini la “Different City – Smart City”

0
753

“Different City – Smart City” reuneste 40 de speakeri romani si straini, specialisti in dezvoltarea si implementarea solutiilor de administrare inteligenta a oraselor. Evenimentul, structurat pe 2 zile, 3 si 4 noiembrie a.c., cuprinde 6 sesiuni in care vor fi abordate si dezbatute cele mai actuale provocari in procesul de transformare si urbanizare a oraselor.

Ambasadorul Olandei în România la ceremonia de deschidere

La ceremonia de deschidere a Conferintei si Expozitiei vor lua cuvantul doamna Stella Ronner-Grubačić, Ambasador al Olandei in Romania, domnul Robert Negoita, primar al Sectorului 3, precum si 4 Keynote Speakeri, experti in domeniul smart city, din diverse tari: Olanda, Grecia si Italia.

Alaturi de reprezentantii primariilor locale: Bucuresti, Alba Iulia, Piatra Neamt, etc., s-au alaturat evenimentului si reprezentanti ai municipalitatilor din: Olanda, Cipru, Portugalia si Grecia, care vor expune proiecte de smart city implementate in alte tari europene.

“Organizam acest eveniment in urma identificarii unei nevoi din ce in ce mai evidente de dezvoltare inteligenta a oraselor in care traim si de aducere in dezbatere publica a provocarilor viitorului. Ne-am bucurat sa constatam ca exista o preocupare reala si imediata atat din partea institutiilor publice, a administratiei centrale cat si a companiilor private, pentru modernizarea oraselor si a administrarii intelegente a acestora in folosul cetatenilor lor. Beneficiem de sprijiunul Ambasadei Olandei care va veni la eveniment cu exemple despre cum functioneaza cel mai dezvoltat oras european din acest punct de vedere, Amsterdam, dar vom oferi si alte solutii implementate de alte orase europene sau din Romania. Avem resurse extraordinare aici, la noi in tara, pentru ca si orasele noastre sa devina inteligente si usor de administrat, contribuind la dezvoltarea companiilor romanesti, a economiei in general si nu in ultimul rand, orasele sa devina mai prietenoase cu cetatenii sai si cu turistii pe are dorim sa ii atragem”, a declarat Marius Hanganu, presedintele Different Angle Cluster, organizatorul evenimentului.

Pentru companiile interesate sa participe, Conferinta Different City – Smart City reprezinta o excelenta oportunitate pentru prezentarea sau expunerea de produse si servicii de smart city, stabilirea de contacte cu diferite comunitati prezente la eveniment, dar si pentru identificarea de noi oportunitati de afaceri prin intermediul evenimentului de networking.

Evenimentul este organizat de Different Angle Cluster, sub auspiciile Ambasadei Olandei in Romania si a Primariei Sectorului 3 Bucuresti, in colaborare cu  Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si Academia de Studii Economice Bucuresti.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.